Followers

Loading...
assalamualaikum to all my loveable viewers!!!

thank you for stopping by
and i hope that i will still get the viewers support
please comment if there's any improvement that i should make!

when Allah is the reason 4 u to live...
so there is no reason for u to quit

dont forget to pray tonight
because Allah never forgot to wake u up every morning

http://facemot.blogspot.com/ http://facemot.blogspot.com/ http://facemot.blogspot.com/ http://facemot.blogspot.com/

Siapa yang akan berada di sisi saya bila sedih macam ni??


In the name of Allah, the Most Gracious the Most Merciful.

"Alhamdulillah..ujian yang Allah bagi ni adalah tanda Allah sayangkan kita"

monolog dalaman untuk sedapkan hati yang berombak ni..
rasa nak menangis tapi tahan.. because afraid to make it worst..

It happens in life right bila kita akan rasa sedih sangat.. hanya Allah sahaja yang tahu.. dan setiap kali kita sedih, first thing kita akan grab hp & start calling atau wassap orang yang terdekat dengan kita.. dengan harapan nak luahkan rasa sedih yang sarat sangat dalam hati ni. kalau share, dapat luahkan semuanya.. rasa lega sikit. tambahan, dapat kata-kata semangat yang sangat membantu kita.

Tapi selalunya, time macam tu la orang yang kita harapkan, tak angkat call, atau tak reply mesej kita. Jadi sekarang, dengan siapa kita nak share semua ni???

Siapa lagi kalau bukan ALLAH SWT..

Dialah yang ada sewaktu suka duka kita.. walaupun kita jarang sekali share directly dengan Allah macam kita share dengan orang lain, Allah maha Mengetahui.. Tapi kita lupa Allah kan.. apalah manusia ni..

Jadi mulai sekarang, jom share dengan Allah segala-galanya. Allah amat menyukai hambaNya yang sering meluahkan padaNya. Anda akan rasa betapa leganya hati ini. Kerana yang bungakan semula hati adalah Allah..

0 comments: