Followers

Loading...
assalamualaikum to all my loveable viewers!!!

thank you for stopping by
and i hope that i will still get the viewers support
please comment if there's any improvement that i should make!

when Allah is the reason 4 u to live...
so there is no reason for u to quit

dont forget to pray tonight
because Allah never forgot to wake u up every morning

http://facemot.blogspot.com/ http://facemot.blogspot.com/ http://facemot.blogspot.com/ http://facemot.blogspot.com/

Siapa yang akan berada di sisi saya bila sedih macam ni??


In the name of Allah, the Most Gracious the Most Merciful.

"Alhamdulillah..ujian yang Allah bagi ni adalah tanda Allah sayangkan kita"

monolog dalaman untuk sedapkan hati yang berombak ni..
rasa nak menangis tapi tahan.. because afraid to make it worst..

It happens in life right bila kita akan rasa sedih sangat.. hanya Allah sahaja yang tahu.. dan setiap kali kita sedih, first thing kita akan grab hp & start calling atau wassap orang yang terdekat dengan kita.. dengan harapan nak luahkan rasa sedih yang sarat sangat dalam hati ni. kalau share, dapat luahkan semuanya.. rasa lega sikit. tambahan, dapat kata-kata semangat yang sangat membantu kita.

Tapi selalunya, time macam tu la orang yang kita harapkan, tak angkat call, atau tak reply mesej kita. Jadi sekarang, dengan siapa kita nak share semua ni???

Siapa lagi kalau bukan ALLAH SWT..

Dialah yang ada sewaktu suka duka kita.. walaupun kita jarang sekali share directly dengan Allah macam kita share dengan orang lain, Allah maha Mengetahui.. Tapi kita lupa Allah kan.. apalah manusia ni..

Jadi mulai sekarang, jom share dengan Allah segala-galanya. Allah amat menyukai hambaNya yang sering meluahkan padaNya. Anda akan rasa betapa leganya hati ini. Kerana yang bungakan semula hati adalah Allah..

A well collaboration!



In the name of Allah, the Most Gracious the Most Merciful.

Alhamdulillah..syukur alhamdulillah.. nothing can replace this day. The day you met up with good company and having good discussion. This is my day. For those who wondering.. let me scratch from the start.

These two lovely ladies beside me are Kak Shahirah & Kak Shahida. Two Shas.. They are business partners for Double S Legacy working on jubah. Can't wait for the outcome. I'll be their regular customer for sure.

Dear Diary.Co is planning to make a fund raising for Anjung Kasih in order to help Autism children for their Fardhi Ain classess. In sha Allah. To make it possible, DD.Co need to discuss and collaborate with organizer of this institution.

Alhamdulillah, we have meet our decision and in sha Allah the fund raising will be started as soon as possible.

"Even the smallest act of caring for another person is like a drop of water. It will make ripples throughout the entire pond"

Dear Diary.Co photo shoot day at Taman Botani Shah Alam


In the name of Allah, the Most Gracious the Most Merciful.

What a day, a very hot day indeed. Well at least I m sweating. I haven't sweat since...hmmm... OK moving on!

Alhamdulillah.. Done with the Dear Diary.Co photoshoot at Bukit Cerakah. I believe the name has been changed into bukit.. but I still prefer to address  it as bukit cerakah… the last time I m here was on 2004. but I didn't remember it to be this hot, MashaAllah!



tengokk.. nak buka mata pun tak bolehh..

We took couple of pictures at Rumah Tradisional Johor. Serious cantik sangat & the wooden house is match with our theme. We were looking for something woodsy to create a perfect snap for our cover photo. Tadaa.. here it is! The best part of today's session was.. the cycling activity.. Dah lama sangat-sangat tak cycle.. ingatkan the destination dekat je.. rupnya jauh juga la.. especially kalau jalan kaki. lagi la jauh.. the crucial part was when we have to bust our stamina to cycle up the hill. The exhaustion was unbearable. nampak sangat tak fit. So anyway, We did our job and congrtas Dear Diary.Co team for getting the job done. Although we have lost track of time, but the time is imaginable fun. yeay!! Two thumbs up!


kindly like our facebook page: https://www.facebook.com/deardiary.co
Image by Dear Diary .Co
© All Rights Reserved