Followers

Loading...
assalamualaikum to all my loveable viewers!!!

thank you for stopping by
and i hope that i will still get the viewers support
please comment if there's any improvement that i should make!

when Allah is the reason 4 u to live...
so there is no reason for u to quit

dont forget to pray tonight
because Allah never forgot to wake u up every morning

http://facemot.blogspot.com/ http://facemot.blogspot.com/ http://facemot.blogspot.com/ http://facemot.blogspot.com/

PRU 13; the power to choose is rely on us!





in the name of Allah, the most gracious the most merciful.

just a few days to go before the election. politik di Malaysia ni kenapa macam menyekat what people wanted to vote? kenapa kalau yang kerja government wanted to vote barisan alternatif mesti kena tindakkn undang2? sebab lari dari kesatuan geng2 sedunia ke? kata undi adalah rahsia.. so how come government akan ambil tindakkan undang2 kalau ada yang nak vote pembangkang??

this is not what they wanted to vote, but this is what THEY HAVE TO VOTE. kesian, becoz ade je polis yang pro ulamak but becoz isu periuk nasi dipertaruhkan, they dont have any choice now would they?
bias kan? some say politik ni kotor.. actually politik ni x kotor pun, the people behind this politik yang kotoq pengotoq.. jangan salahkan politik.. and there are some people yang memang tak berminat dengan politik. rather thn diaorang take some time untuk kluar rumah & vote, they prefer to watch youtube & tiru aksi gwiyomi..(ahaks3x)

for the pro-government, xpayah susah2 nak brain wash fikiran anak muda. u guys have shown quite example and let us be the judge of dat. let us make the vote and xpayah la korang susahkan diri nak buat undi rosak ke, bayar bangla to make da vote, buat propaganda yg memang tersangatlah nonsense.. sudah2 lah.. letih a tengok korang macam ni..

xpayahlah korang upah artis untuk buat cerita 'bangkang dari longkang' ke, konsert murahan under government, program belia yang xde langsung batasan ikhtilat, just untuk dpatkan our vote. save da energy, because u may get da people's vote, but not from HIM. deep down inside,  beEnd knows semua fitnah and provokasi yang kalian cipta tak dapat redha Allah. dats why they wanted to win so badly. every action has a price to pay.

"great thoughts speak only to the thoughtful mind, but great actions talk to all mankind!"
 ini kali lah  (✿◠‿◠)



0 comments: