Followers

Loading...
assalamualaikum to all my loveable viewers!!!

thank you for stopping by
and i hope that i will still get the viewers support
please comment if there's any improvement that i should make!

when Allah is the reason 4 u to live...
so there is no reason for u to quit

dont forget to pray tonight
because Allah never forgot to wake u up every morning

http://facemot.blogspot.com/ http://facemot.blogspot.com/ http://facemot.blogspot.com/ http://facemot.blogspot.com/

gwiyomi??? what the...?


in the name of Allah, the most gracious the most merciful.

balik kampus ritu, tetiba my lil bro ask me?

"kakak layan gwiyomi x?"
"gwiyomi?? mee apa plak nieh??"
"bukan daa... gwiyomi! yang tengah hot skg ni.. cute song yang orang upload kat youtube.."
"yeke hot? xpenah dengar pun..."
bagi yang first timer, yang innocent xtahu giwyomi tu ape, check out this link:gwiyomi

jadi budak finance ni memang xde masa la nak update2 menatang ni semua.. nampak numbers je.. 
so untuk explaination yg lebih baik, he show me some of gwiyomi videos...

hahaha... a korean song dengan style ala2 budak tadika punyer konsert je... ini yang diaorang dok cakap hot2 sangat... (xfaham2)... kakak malaysia yang pakai tudung ni je yang boleh diterima oleh mataku.. itupun sebb ad yg ckp for her husband.. n gaya kakak ni juga lah yang tidak membuatkan aq rase kembang tekak..

so i ask my lil bro, "mana tahu pasal bnda ni? kakak kat kampus xdengar cerita pun..."
"satu skolah la buat gaya gwiyomi nieh..ada kawan yg siap upload kat youtube lagi.."

mak aih... macam virus je benda ni tersebar pada teens.. n this is one da hot topics yang diaorg nak sgt discuss.. kalau xtahu kira macam looser gitu.. i think when i was in form 3, xder kot sampai terpikir nak upload video sendiri kat youtube.. nak buka google pun xreti time tueh..(ahaks3x)

so i was wondering... kenapa semua benda yang tengah hot atau in-trend, semua orang nak amik tahu atau semua nak buat? especially benda yang nonsense la.. kalau orang tak buat atau xtahu, is like such a freakin looser...so i was like why??? why???? n why????

pelik tau for me becoz im not da type yg suka ap yg org gila-gilakan... macam gangnam style tueh.. dah la mamat yang nyanyi tu xhensem, cakap menatang apa pun xfaham...video clip ntah pape.. tp still get da best youtube views. kiranyer ramai yang giler2kan gangnam style ni juz becoz everyone was in to it. kalau x, xde pun..  kenapa kita kena suka apa yang orang lain suka? xboleh ke suka benda lain...? kenapa nak kena sama?

back to the topik...gwiyomi...hmmm...so wat about it?



0 comments: